Te koop: 3 naast elkaar gelegen boerderijen

Uniek object te koop bestaande uit 3 naast elkaar gelegen boerderijen in het Schwabische dorp Mucsfa!
Het komt zelden voor dat haast een halve straat te koop is. Deze drie boerderijen liggen aan het eind van een doodlopende straat dat direct aan een beek en het bos grenst. Hierdoor zijn privacy en rust gegarandeerd!
Een van de boerderijen is reeds geheel gerenoveerd en klaar om te bewonen. Het heeft 2 ruime kamers, eetkamer, nieuwe keuken en een badkamer met toilet. Het huis is ook voorzien van centrale verwarming op hout.
De andere twee boerderijen moeten nog gerenoveerd worden. De eerste (foto 4) verkeerd echter nog in een prima staat en kan met vrij eenvoudige ingrepen weer bewoonbaar gemaakt worden. Deze boerderij heeft een ruime keuken/eetkamer, 3 kamers een voorraadkamer en een badkamer.
De tweede (foto 3) dient grondig aangepakt worden. Het bestaat op dit moment uit 2 ruime kamers met een entree en rookkamer. Op het perceel bevindt zich ook een stenen bijgebouw/stal.
Dit object is zeer geschikt voor mensen die graag in eigen beheer woningen willen verhuren of veel bezoek van familie en/of vrienden krijgen en dat niet ten kosten van hun eigen privacy willen laten gaan.Kosten: Vraagprijs € 24900,-Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object. Het hoogste bod is momenteel € 22500.


 3 naast elkaar gelegen boerderijen

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:17-01-2014 om 09:59u
Door:Mecsek Makelaardij Kft
Bekeken door: 1723 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 2 vragen gesteld
Woonplaats:Kövágószölös
Locatie: Google Maps snapshot van Kövágószölös

Reeds uitgebrachte biedingen
22500 euro 29-03-2017
Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

Vraagprijs € 24900,-
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2018. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.