Te koop: Geheel gerenoveerde woning met een weids uitzicht

Geheel gerenoveerde woning met een weids uitzicht over meren, heuvels en bossen.
Deze schitterend gelegen woning is in 2011 door de Hongaarse eigenaar van top tot teen gerenoveerd. Het dak, ramen en deuren, stroom, water, stukwerk, vloeren, etc. is allemaal vervangen. Slechts het sanitair en de keuken moeten nog geplaatst worden.
Het huis is zo ingedeeld dat men letterlijk een rondje kan lopen. Bijna alle kamers hebben 2 in/uit-gangen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om vanuit de badkamer naar het toilet te gaan, maar ook vanuit de hal.
Naast de woning is er een ruime schuur, kleine opslag, kippenren en een wijnkelder.
Het perceel is breed en nagenoeg vlak. Het achterste deel wordt op dit moment als landbouwgrond benut om onderhoud tot een minimum te houden. Achter het huis staan diverse fruitbomen en druiven.
De unieke locatie van dit huis maakt het tot een zeer geschikt object voor mensen die van rust, ruimte en privacy houden.Kosten: Vraagprijs € 39900,-Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Geheel gerenoveerde woning met een weids uitzicht

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:17-01-2014 om 09:53u
Door:Mecsek Makelaardij Kft
Bekeken door: 1711 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Kövágószölös
Locatie: Google Maps snapshot van Kövágószölös

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

Vraagprijs € 39900,-
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2018. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.