Aangeboden: Mecsek Makelaardij in Hongarije

Bij Mecsek Makelaardij brengen wij het vak van makelaar terug naar het niveau waar het ons inziens thuis hoort. U zoekt een onroerend goed in Hongarije voor permanente bewoning, vakantie huis of als investering? Wij vinden het voor u, gaan met u het object bekijken, voeren alle onderhandelingen met de verkoper en handelen de formaliteiten voor en met u af. Puur en helder, zonder verborgen agenda\'s en onoverzichtelijke kostenplaatje.
Wij houden ons dus niet bezig met verbouwingen, renovaties, juridische advies praktijken en allerhande wel of niet aan de onroerend goed markt verwante zakelijke activiteiten. Makelaardij pur sang dus!

Neem voor meer informatie contact met ons op of kijk op de website.Kosten: N.o.t.k.Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Mecsek Makelaardij in Hongarije

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:10-04-2014 om 10:19u
Door:Mecsek Makelaardij Kft
Bekeken door: 1601 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Kövágószölös
Locatie: Google Maps snapshot van Kövágószölös

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2018. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.