Te koop: Uniek gelegen villa te koop in Magyarszek

Uniek gelegen villa te koop in heuvels van het Mecsek gebergte in rnZuidwest Hongarije. Het huis staat tegen een heuvel en heeft een rnadembenemend uitzicht over de bergen, heuvels en het dorp.
rnDeze ruime villa is in 1990 door de huidige eigenaar geheel nieuw rngebouwd. De begane grond is klaar en bewoond, de eerste verdieping rnverkeert nog in ruwbouw staat en biedt nog alle mogelijkheden om naar rneigen wens in te richten.
rnIndeling: Entree met hal en apart toilet. Rechtsaf een ruime keuken met rnvoorraadkamer. Linksaf een gang/wasruimte en doorgang naar de dubbele rngarage met stookruimte en ruime wijnkelder. De woonkamer is erg licht rnvanwege de grote ramen en deuren die het ook mogelijk maken om van het rnprachtige uitzicht te genieten. Verder zijn er nog 3 slaapkamers, een rngarderobe (of 4e slaapkamer), badkamer met ligbad en een reeds rnvoorbereide spiraaltrap naar de eerste verdieping. De gehele begane rngrond is van vloerverwarming voorzien.
rnDe eerste verdieping is zoals gezegd nog niet af. Hier kan men vanzelfsprekend geheel naar eigen wens een indeling bedenken.
rnHet huis staat op een dubbel perceel van, in totaal, 3695 m2. Er is rneventueel nog eens ruim 1,7 Ha (17.525 m2) grond te koop dat aangrenzendrn achter het huis ligt. Ideaal voor paardenliefhebbers of mensen die rndieren willen houden.
rnDit unieke object is vanwege zijn ligging en mogelijkheden uiterst geschikt voor toeristische doeleinden!rnKosten: Vraagprijs € 129900,-Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Uniek gelegen villa te koop in Magyarszek

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:06-02-2014 om 13:18u
Door:Mecsek Makelaardij Kft
Bekeken door: 2781 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Kövágószölös
Locatie: Google Maps snapshot van Kövágószölös

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

Vraagprijs € 129900,-
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2018. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.